Jakie mody z powodzeniem przeprowadzaliście w tym warsztacie? Proszę o namiar
Polecam Warsztat u Krzynola - okolice Trójmiasta
Zwiń
X
-
sparrov, witaj, nie ma czegoś takiego niepowodzenie :wink:, co można zrobić poczytaj Tuning, modyfikacje i przeróbki, wtedy wystarczy decyzja i kontakt na PW z http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=3381, życzę miłej lekturyJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Krzysiu wielkie dzięki za TPMSa! :banan wszystko działa ... Wszystkim POLECAM krzynola (i tym z Trójmiasta i tym z poza), Jego fachowość przewyższa o niebo "fachowców" z ASO. W planach kolejne mody m.in. czujnik wycieraczek, nagrzewnica, no i chyba największy w moim przypadku - ori ksenony. Koledzy, nie krępujcie się, a kontaktujcie w każdej sprawie, Krzysiu to Fachowiec przez duże "F".OII 1,4 TSI CAXA blekmiedzik
Komentarz
-
-
Salvatore, najpierw trzeba uzgodnić termin :wink:Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Krzyś dzięki , nie tylko miła atmosfera w garażu ale i wie kiedy ma się pojawić w ASO :lol: aby pomóc.Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Dzisiaj w ASO było fajnie, Zbysiu coś tam zamawiał i się wdał w dyskusje
ja podszedłem i "..ooo Pan Krzysiu, co zamawiamy?..." i olali Zbyszka :diabelski_usmiech
ale za to rabat dostał duży :szeroki_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Krzynol, podnośnik szybki - rulez :wink:
Smarowanie wystarczyło :twisted:
Zatem kolejny udany mikro-modzik
Oczywiście, to wcale nie znaczy, że nie będzie wymiany...
Po prostu zrobię to, jak się zrobi cieplejO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol..ooo Pan Krzysiu, co zamawiamy?..Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DecoWojtek a który Ci padł bo u mnie się wala jeden od prawych tylnych drzwi.
Ale spoko, działa...O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Po dzisiejszej wizycie u krzynola mod udany ;lampka od W8 i TPMS zamontowane , pełna profeska ,super atmosfera i ceny jak w biedronce :zlosnik1:
(tzn. konkurencyjne) pozdro Krzysiek i do następnego. POLECAM
A i jeszcze mam czerwony pierścień zapalniczkiSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krystian634samochód nie do poznania pod względem prowadzenia->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
krystian634, a gdzie kupiłeś rozpórki?
Ja chcę wstawić na przód tylko, chociaż kto wie...O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
na przelot, dziury powiercone, od spodu śruba M8 ładnie się chowa w kielichu
od góry nakrętki samokontrujące i jest cacy->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Wczoraj zakończona kolejna operacja na moim pędzidle. Sprawą oczywiście zajął się sam ordynator kliniki mechatronicznej krzynol :szeroki_usmiech . Montaż halogenów przeprowadzony na dwa razy. Pierwszy dzień - pociągnięcie elektryki (bo niestety w moim autku nie przewidziano halogenów) + wszczepienie samych światełek. Niestety poza brakiem elektryki pojawił się kolejny problem, mianowicie mózg w postaci modułu BORDNETZ nie przetwarzał informacji związanych z nowo wszczepionymi organami w postaci halogenów. Diagnoza ordynatora krzynola mogła być tylko jedna - przeszczep BORDNETZA. Po powrocie do domu zacząłem przeglądać portal za pomocą którego odbywa się handlel tego typu organami. Po paru dniach miałem wreszcie materiał do przeszczepu - 30 bitowy moduł w wersji Highend. Wczoraj ponownie odwiedziłem klinikę u krzynola. Całość poszła sprawnie, mózg w postacci BORDNETZA wszczepiony i komunikacja halogeny - bordnetz odbywa się bez zakłóceń. Odpowiednie kodowania i pacjent może cieszyć się nowym wyglądem i funkcjonalnością. Dodatkowo dr. krzynol zrobił pożądek z układem nerwowym w postaci kabli w silniku i pospinał je razem, żeby nie ulegały uszkodzeniom.
Wielkie dzięki Krzysiu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karuzel... sam ordynator kliniki mechatronicznej krzynol :szeroki_usmiech .
Podpisuję się pod tymO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
Komentarz